slideshow 1

Jelenlegi hely

Akrobatikus rock and roll

2018. 11. 21.

Kedves Szülők!

 

Immár 2. éve szerencsénk van a Széchenyi István Általános Iskolában akrobatikus rock and roll órákat tartani a 4M Dance Company által.

A 2 év alatt sokan elkezdtek járni hozzánk, nagyon szép eredményeket értek el a versenyeken, számos fellépésen vettek részt illetve rengeteg tábori élményt gyűjtöttek.

Most szeretnénk, hogy az élmény és az akrobatikus rock and roll híre eljusson mindenkihez. Idén egy új műfaj is csatlakozik az órákhoz, ez pedig a Videoclip Dance.

Ebben a tájékoztatóban megismerhetik a műfajokat és infókat kapnak az edzésekről.

Az edzésekre várunk minden iskolás korosztályt, lányokat és fiúkat is. 

 

Akrobatikus Rock and Roll /Sport ’n’ Dance/

Egy új műfaj, amely a show táncot, az aerobikot és a rock and roll-t ötvözi klasszikus és új rock and roll zenékre. Egy rendkívül gyors és dinamikus sporttáncról van szó, amely a későbbiekben akrobatikával (látványos emeléseket, forgatásokat, dobásokat tartalmazó figurák, melyeket a táncosok egymás segítségével hajtanak végre) bővül.

 

Videoclip Dance

Egy komplex mozgásművészeti program, amely magába foglalja a színpadi show táncot (videoclip dance, klasszikus és jazz balett, latin és egyéb táncok), a színpadi mozgást és a styling-ot. Célunk a gyermekek mozgáskészségének, ritmusérzékének fejlesztése, valamint nyílt és megfelelő önbizalommal rendelkező egyéniség kialakítása a színpadi szereplésen keresztül. 

 

Edzések időpontja: 

Szerda-péntek 17:00-18:00

 

Edzések ára:

Teljes hónap: 7500 Ft

Fél hónap: 4000ft

1 alkalom: 1000ft

(Testvéreknél egyéb kedvezmények)

 

Edző: Szajkó Jennifer Natasa

 

Információk és jelentkezés:

Gaál Krisztina 

Tel.: 06/70-254-4172

E-mail: krisztina.edzes@gmail.com

 

Várunk mindenkit az  edzéseinkre. Ha felkeltette érdeklődését a tájékoztató, akkor várom jelentkezését. A következő linken pedig megtalálják az egyesület bemutatkozó videóját.


Köszönettel: 

Gaál Krisztina

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer